30 évesek lettünk

Tisztelt Ügyfeleink, kedves Partnereink!

A 2017-es esztendő kiemelkedő a Delta csoport életében, hiszen idén ünnepeljük fennállásunk 30. évfordulóját.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Delta kis szolgáltató vállalkozásból az elmúlt 30 év alatt Magyarország egyik legnagyobb magyar tulajdonú rendszerintegrátor szervezetévé vált. Büszkék vagyunk arra, hogy mára a hazai piac legfontosabb szereplői részére szállítunk és fejlesztünk széleskörű IT és irodatechnikai szolgáltatásokat, komplex informatikai és ügyviteli rendszereket.

Az évforduló kapcsán jóleső érzés felidézni a múltat, eddig elért eredményeinket. Ezekre a tapasztalatokra építve, a jövőben a meglévő szolgáltatásainkon túl két új területen várunk átütő sikereket, a közlekedésinformatikában és az ipari berendezések fejlesztésében.
Szakmai fejlődésünk továbbra is elengedhetetlen a sikerhez. Legfontosabb célkitűzésünk a jövőben, ügyfeleink elégedettségének további növelése, és az, hogy  előremutató piaci megoldásokkal járuljunk hozzá üzleti eredményeikhez.

Engedjék meg, hogy az évforduló alkalmából köszönetemet fejezzem ki ügyfeleinknek, partnereinknek és kollégáinknak! Köszönjük a bizalmat, hogy minket választottak informatikai szolgáltató partnerüknek az elmúlt 30 évben, és ezáltal hozzájárultak a Delta csoport fejlődéséhez, páratlan szakmai sikereinkhez, eredményességünkhöz.
Kívánom, hogy az előttünk álló években közös munkával még nagyobb sikereket éljünk meg!

Brandhuber István
vezérigazgató
Deltagroup Holding Zrt