Delta történet

A cégcsoport története 1987-ben kezdődött. Ekkor született meg az a kis szolgáltató vállalat, mely közel 30 éves fejlődés után mára Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú rendszerintegrátor cégévé vált.

1987-1991: A mai Delta csoport jogelődje - Lézer Elektronik Kisszövetkezet néven - 1991-ig működött, társaságunk azóta viseli a Delta nevet. A Delta Elektronik Kft. rövid idő alatt az információs technológia és az adatkommunikáció szakértőjeként azon kevés cég közé küzdötte fel magát, melyek a kis-, közép- és nagyvállalati szektor, valamint az államigazgatás részére egyaránt képesek voltak komplex informatikai és ügyviteli rendszereket szállítani.

2007 óta: A Delta - 2007 szeptembere óta cégcsoportként - egyedülállóan széleskörű informatikai szolgáltatásokat nyújt Ügyfeleinek.

  • közel 30 éves tapasztalat a rendszerintegráció területén
  • komplex irodatechnikai szolgáltatás portfolió
  • hardver- és szoftverértékesítés
  • informatikai tanácsadás
  • testre szabott, komplex megoldások
  • ISO9001/14001 és 27001 minősítés
  • ITIL
  • országos kirendeltség-hálózat

Büszkék vagyunk rá, hogy cégcsoportunkat évről-évre számos szakmai elismeréssel díjazzák olyan világhírű technológiai szállítók, mint HP EG, HP INC., Canon, CISCO, Samsung, Microsoft, Lenovo.

A Delta mindent megtesz annak érdekében, hogy a kompromisszumok nélküli minőség, szaktudás és a legújabb technológiai fejlesztéseket tartalmazó korszerű eszközpark jellemezze. Emellett szakembereink is folyamatosan képzéseken vesznek részt.

Miközben cégünk az elmúlt negyed évszázadban egy kis szolgáltató társaságból Magyarország vezető rendszerintegrátorává vált, elsődleges célunk mit sem változott: legfontosabb ügyfeleink elégedettsége, mely számunkra nemcsak bizalmat jelent, hanem ösztönzést is arra, hogy továbbra is a jövő útját járjuk, ügyfeleinket még magasabb színvonalon, szélesebb termék és szolgáltatás portfólióval szolgáljuk ki.

A DeltaGroup Holding Zrt. 2015. május 27-én létrejött gazdasági társaság, amely több lépésben vált a Delta-csoport holding cégévé. Ennek során 2015. novemberére a Delta Informatika Zrt. 80%-os tulajdonosává vált, illetve 2015. októberben megszerezte a Delta Systems Kft. és a Delta Services Kft. 100%-os tulajdonjogát.

A DeltaGroup Holding Zrt. 2016. februárban szerezte meg a  New Line Solutions Kft., a New Line Technologies Kft. és a KLER 2003 Kft. többségi tulajdonát.