Beruházás

Informatikai beruházás azonnali költség nélkül. A Delta csoport ezt is biztosítja az Ön vállalkozásának.

A gazdasági válság mindenkit legyen piaci szereplő, vagy állami intézmény takarékosságra, kiadásainak minél pontosabb megtervezésére kényszerít.
A takarékoskodás azonban nem veszélyeztetheti az üzletmenetet.
Egy eszköz hirtelen meghibásodása, nem tervezett cseréje, vagy éppen az eszközpark heterogén jellegéből, tárhely hiányból, port számok elfogyásából származó problémákat így is meg kell oldani.

Több modern informatikai rendszer már képes előre jelezni bizonyos típusú hibákat, azonban ezekre még így sem lehet minden esetben előre kellően felkészülni. Ha egy rendszer tervezetlen körülmények között leáll, annak javítása rengeteg pénzbe, energiába és egyéb a kiesés okozta veszteségbe kerül. Ugyanakkor, akkor sincs szükség ezeknek az óriási kockázatok felvállalására, ha nincs pénzünk az újak azonnali beszerzésére. Különösképpen igaz ez azon érzékeny, üzleti tevékenységgel közvetlen összefüggő eszközök, rendszerek esetében, melyek leállása direkt bevétel kiesést vagy veszteséget termelhet a vállalatnak.

A beruházási igények finanszírozásához a Delta csoport két egyedi eszközt is kínál az Ön vállalatának:

1.  A beruházás elhalasztása, bérelt átmeneti megoldással

Cégünk jelentős mennyiségű demonstrációs célzatú eszközzel rendelkezik, melyeket OPEX jellegű költség felhasználásával ügyfeleink rendelkezésére tudunk bocsájtani. Ezt a megoldást akkor javasoljuk, amikor a beruházásra szánt keret megvan, de a beruházás időpontja nem hozható korábbra.

2.  A beruházás költségeinek egyenlő arányú időbeli terhelése

Szintén működési költségek terhére megoldható, hogy a vállalkozása új eszközt tudjon beszerezni. Itt több lehetséges konstrukció működőképes, a bérlettől, az operatív lízingen keresztül a részletekben történő vagy halasztott fizetésig. Ezeket a megoldásokat akkor javasoljuk, amikor a beruházási szándék megvan, de a beruházás költségeit tervezetten nem CAPEX alapon szeretnék megoldani, hanem azok felmerülését a lehető leginkább a bevételek érkezéséhez kívánják igazítani.