Fejlesztés

Minden nagyobb cégnek vannak olyan üzleti folyamatai, amelyek nem kezelhetőek kielégítően dobozos szoftverekkel. Ilyen esetekben válik szükségessé egyedi megoldások kifejlesztése.

A Delta szakértői az elmúlt évtized során számos szoftverfejlesztési projektben vettek részt a köz- és versenyszférában egyaránt.

A Delta csoport egyedi fejlesztései az integrált elektronikus ügyintézési rendszerektől a specializált ügyviteli rendszereken át egészen a gyógyszervegyészeti kutatás-fejlesztésig terjednek.

Egyedi alkalmazások fejlesztésénél az adott feladat, a szervezet és az informatikai környezet sajátosságait figyelembe véve döntünk a fejlesztési módszertan és technológia megválasztásáról. Alkalmazásfejlesztési projektjeink során keretrendszerekre építünk, így a rugalmasságot és a testre szabhatóság képességét megőrizzük, miközben lényegesen hatékonyabban tudunk fejleszteni, mint egy zöldmezős megközelítéssel. Ez a hatékonyság a gyorsabb fejlesztésben, a rövidebb tesztelési szakaszban és a projektek technikai kockázatának csökkentésében realizálódik.