Innováció

A modern emberiség a technológiák fejlődésével, a tudományos vívmányok gyakorlati használatával tud előre lépni. A középkorban az nyert a csatákban, akinek minél több és jobb olyan fegyverzete volt, ami képes volt átütni a lovagok vastag páncélzatát, vagy később, akinek ágyúi messzebbre hordtak. A mai üzleti világban sincs ez másképp.

A mai világunk fegyverei az információk által létrejött tudás, melynek egyetlen komoly technológiai támogatását az informatika adja. Az informatika az egyetlen olyan tárház, mely képes azt a feldolgozhatatlannak tűnő adatmennyiséget rendszerezni, kiszámolni, megvizsgálni és tudássá alakítani, ami ahhoz szükséges, hogy a világunk változó környezetére időben reagálni tudjunk. Az informatika az a legújabb kori fegyverkovács, aki ha jól használjuk, olyan előnyhöz juttat, ami átüti a konkurencia vastag páncélját, lyukat talál a fogyasztók várfalain

A fentiek alapján érthető, hogy miért szükséges az informatika fejlesztése. De felmerül a kérdés, hogy mikor érdemes egyáltalán fejleszteni és melyik területet?

Ha belemegyünk a részletekbe, akkor jól látható, hogy fejleszthető a rendszerek rendelkezésre állása, a számítási kapacitása, a tárterületek, a hálózat, a biztonság, a hűtés, a szoftverek tudása és mindezek által nyújtott extra szolgáltatások színvonala. Ahány gyártó, annyi technológia, mindegyik a sajátját tartja az egyetlen, kompromisszummentes megoldásnak. De mi az ami nekem kell?

Független rendszerintegrátorként a piaci technológiák ismeretében és sokévnyi tapasztalat birtokában képesek vagyunk kiválasztani azon technológiai területeket és eszközöket, melyek helyes felhasználásával érdemi eredmények érhetőek el. Büszkék vagyunk arra, hogy sokszor voltunk képesek úgy látványos informatikai fejlesztést végrehajtani, hogy szinte kizárólag meglévő erőforrások átszervezését kellett végrehajtanunk. Tudjuk, hogy az informatika fejlesztése nem önmagáért kell, hogy megtörténjen, nem azért, mert már léteznek jobb technológiák, hanem valami tényleges üzleti igény van mögötte. Ha más, akkor egy olyan egyszerű dolog, mint például a sikeresebb piaci jelenlét.

Biztosak vagyunk benne, hogy amennyiben lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy megismerjük informatikai rendszereik és üzleti életük működését képesek vagyunk olyan tanáccsal ellátni Önt, amiből profitálhat.