Üzemeltetés

A Delta multivendor szakszervize minden vállalat számára egy tökéletes lehetőség a heterogén eszközpark szerződéses vagy eseti teljes körű felügyeletének biztosítására.

Az irodatechnikai és az informatikai eszközpark üzemeltetése részben a technológiai, részben a gazdasági környezet megváltozásával - az elmúlt években egyre közelebb került egymáshoz.
A klasszikus desktop környezet manapság már magába foglalja a személyi nyomtatókat és a munkacsoportokat kiszolgáló multi-funkciós berendezéseket is. Az infrastruktúra-üzemeltetéssel kapcsolatos költségeiket  kézben tartó vállalatok jogos elvárása a szolgáltatóktól, hogy gazdasági szempontból azonos költség nemek csoportjába tartozó berendezések napi üzemeltetését egy rendszerben oldják meg.

A napi üzemeltetés nem csupán a véletlenszerűen felbukkanó hibák szerződésben rögzített időn belüli elhárítását, hanem az adott eszköz gyártója által előírt időközi vagy mint például a nyomtatók esetében futásteljesítményhez kötött hibamegelőző karbantartását is jelenti.
A szakszerű karbantartás

  • megóvja a berendezések állagát,
  • meghosszabbíthatja élettartamukat és
  • az esetlegesen fellépő nem tervezhető, viszont az üzlet szempontjából kritikus terhelési csúcsokat is tünetmentesen kiszolgáló infrastruktúrát biztosít.

Az ilyen jellegű helyszíni tevékenységeket az esetek többségében a megbízó cég munkaideje alatt kell vagy lehet elvégezni, így kulcsfontosságú, hogy a kiszálló technikus képzettsége és készségei révén a leggyorsabban felderítse és elhárítsa a munkafolyamatokat akadályozó technikai problémát. Abban az esetben, amikor egyszerre több, a desktop környezethez tartozó hardver eszköz hibásodik meg ugyanazon működési területen, a többrétegű képzettség a Megbízó részére értékes üzemidő megtakarítást jelenthet.

A Delta a desktop környezethez tartozó legismertebb hardvergyártók így például a HP, Dell, Lenovo, Fujitsu, Canon, Lexmark, Samsung, Toshiba - első lépcsős garanciális szervizpartnere, így ezen szállítók által rendszeresen képzett technikusaink  a garanciális és garanciaidőn túli javítások és a hibamegelőző karbantartások elvégzésére teljes körűen képesek és jogosultak.