ALAPELVEK - AHOGY GONDOLKODUNK

KÖLCSÖNÖS MEGELÉGEDETTSÉG
Még teljesítményorientált környezetben is a legfontosabb számunkra, hogy mindkét fél – a munkavállaló és a munkáltató – kölcsönösen elégedett lehessen egymással, ehhez igyekszünk optimális feltételeket biztosítani.Cégünk dinamikus növekedése mellett is ügyelünk arra, hogy munkatársaink számára magas színvonalú munkafeltételek mellett barátságos, emberközpontú légkört teremtsünk, és tudatosan figyeljünk az egyedi igényekre. Tapasztalataink szerint ilyen közegben a kollégáink kiemelkedő teljesítményre képesek és magas fokú motivációval dolgoznak.

KÖLCSÖNÖS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS
A cég tulajdonosai és vezetősége felelősnek érzi magát, hogy átgondoltan, hosszú távú érdekeket figyelembe véve, az ésszerű fejlődés lehetőségeit szem előtt tartva sikeresen vezesse a céget. A cég sikeressége és növekedése a dolgozóink számára stabilitást, hosszú távú munkalehetőséget és egyéni fejlődési lehetőséget is jelent. A kollégáink egyéni felelőssége, hogy szaktudásuk, és elkötelezettségük legjavát nyújtva hozzájáruljanak a cég sikereihez. Így valósul meg a kölcsönös felelősségvállalás a Delta Csoportnál.

A VÁLLALAT, MINT KÖZÖSSÉG
Amellett, hogy sikeresen működő gazdasági társaság vagyunk, célunk, hogy sikeresen működő emberi közösség maradjunk. Ez a gondolat a Delta Csoport humánpolitikai törekvéseinek egyik meghatározó jellegzetessége.