Alkalmazásfejlesztés

24 órás rendelkezésre állás az év 365 napján

A digitális technológiák bevezetése az ipari forradalomhoz hasonló hatékonyságnövelést eredményez a vállalatoknál, azonban a lehetőségek olyan sokrétűek, hogy azok mérlegelése, a megfelelő megoldások bevezetése jellemzően meghaladja a vállalatok és intézmények tudását, illetve kapacitását.

A rendszerintegrátoroknak – mint amilyen a Delta is – jelentős szerepe van az új folyamatok kialakításában és digitalizációjában. A Delta mint rendszerintegrátor a meglévő rendszereket megtartva, az újakkal integrálva, ráültetve vagy éppen aládolgozva szolgálja ki a digitalizáció / szoftverfejlesztés igényét.

Érdemes velünk dolgozni mivel folyamatosan követjük a piaci, ipari, technológiai innovációkat, melyek a digitalizáció, Ipar 4.0, IoT, üzleti intelligencia, mobilitás és a folyamatoptimalizálás irányába mutatnak, így ezekre a területekre fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Következetesen képezzük magunkat, hogy a legoptimálisabb megoldásokat tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek. Tevékenységünk a rendszerek tervezésétől egészen azok bevezetésig illetve támogatásáig terjed, így teljes szolgáltatási csomagot tudunk nyújtani, magunkra vállalva a projekt megszervezését és lebonyolítását is.


Bővebben

Alkalmazásfejlesztés


Dokumentum kezelés
Portál megoldások
CRM rendszerek

BI és riporting megoldások
ERP rendszerek
Project szerver alapú megoldások

Egyedi fejlesztésű szakrendszerek
Folyamatkezelő megoldások (irat, ügy, workflow)
Mobil alkalmazás fejlesztés (iOS, Android)

Szolgáltatások


  • Tanácsadás
  • Konzultáció
  • Tervezés
  • Project vezetés
  • Fejlesztés