Állami keretmegállapodást nyert a Delta

 

Budapest, 2020. július 27. – Nagy értékű keretszerződést írt alá a Digitális Kormányzati Ügynökséggel a Delta csoport. Az állami szervezet 34 750 projektort, valamint 3 700 interaktív digitális táblát és kijelzőt szerezhet be a következő egy évben.

 

A Delta csoport keretszerződést írt alá a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt.-vel. A megállapodás 2021. július 24-ig érvényes, eddig hívhatók le megrendelések a megadott kondíciók szerint.

 

A keretszerződés két részből áll. Az első rész értelmében a DKÜ 34 750 darab megjelenítő eszközt, projektort vásárolhat állami szervezetek számára a következő egy évben. Ebbe a Delta Systems Kft. konzorciumvezetőként jutott be, mégpedig az indulók között a legversenyképesebb árral. Mivel a Delta Systems Kft. a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonú leányvállalata, a keretmegállapodáson alapuló szerződések közvetlenül a tőzsdei vállalat árbevétel- és eredménytermelő képességét növelik.

 

A DKÜ-vel aláírt szerződés második része 3 700 darab interaktív, az oktatásban is használt digitális tábla beszerzésére vonatkozik. Itt a Delta csoport másik tagvállalata, a Delta Services Kft. konzorciumi tagként indult; a konzorcium ez esetben is a legversenyképesebb árat adta a keretmegállapodást aláíró vállalatok közül.

 

„Kiváló gyártói kapcsolatainknak és referenciáinknak köszönhetően tudtunk sikeresek lenni a közbeszerzésen. Továbbra is a stratégiai céljaink közé tartozik, hogy az államigazgatásban a három legnagyobb informatikai szállító között legyünk, amihez az ehhez hasonló megállapodások nagymértékben hozzájárulhatnak” – mondta Pércsi Levente, a Delta csoport résztulajdonosa, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.