Karrier

Kedves álláskereső!

A Delta Csoport több mint 30 éves sikeres múltra tekint vissza. Ez idő alatt részesei lehettünk, amint cégünk néhány fős vállalkozásból mára a hazai informatikai piac egyik meghatározó, évről-évre több tíz milliárdos forgalmat bonyolító szereplőjévé vált. A folyamatos növekedés, és a cég által nyújtott megbízható, stabil háttér az évek során a cégért dolgozó kollégák közös eredménye. Munkatársaink elkötelezettségük és szaktudásuk legjavát nyújtották és nyújtják ma is a Deltának. A fejlődéssel párhuzamosan alakultak ki azok a vállalati értékeink, melyekre ma is büszkék vagyunk, és amelyeket tudatosan óvunk, fejlesztünk és megvalósítunk mindennapi életünkben, döntéseinkben. Miért jó nálunk dolgozni? Ismerjen meg minket, és látni fogja!


Nyitott pozíciók

Ezen az oldalon megtalálja aktuális álláslehetőségeinket. Amennyiben valamelyik pozíció felkeltette érdeklődését, úgy a hirdetés alatt látható jelentkezési felületen keresztül adhatja meg elérhetőségeit, töltheti fel önéletrajzát, illetve mellékelhet üzenetet, motivációs levelet, vagy néhány sort arról, miért választana minket. A rögzített anyagot a “jelentkezem” gombra kattintva küldheti el számunkra.


Delta Csoport

Delta Automation Kft.

Nem található.

Általános jelentkezés

Amennyiben most nem talált az igényeinek megfelelő lehetőséget, de érdeklődik a cégcsoport iránt és szívesen dolgozna velünk, akkor az „ÁLTALÁNOS JELENTKEZÉS” kategóriába várjuk elérhetőségeit, önéletrajzát, valamint információt arról, hogy milyen feladatkör érdekelné. Ha az Ön által megadottaknak megfelelő pozíciónk nyílik, kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.