Rólunk

Pár szóban a Deltáról

Az 1987-ben alapított Delta csoport több mint 30 éve a hazai informatikai szektor vezető szereplőinek az egyike. A közel 250 főt foglalkoztató cégcsoport kiemelkedő szakértelmét évről-évre olyan világhírű technológiai szállítók ismerik el, mint a HP, Citrix, Canon vagy a Dell. A vállalatcsoport a tavalyi évtől a tőzsdén is jelen van.

A csoport a komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál, úgymint a teljes architektúra megtervezése, a hálózati megoldások és hardverelemek tervezése és telepítése, az alkalmazások integrációja, valamint az infrastruktúra menedzselése. Célja, hogy tevékenységének leginnovatívabb területeire (pl. vállalati digitalizáció, smart city megoldások) építve és a jelenlegi portfólióját bővítve megtartsa hazai vezető pozícióját, illetve kilépjen a regionális piacra is.

„Küldetésünk a befektetői bizalom folyamatos növelése, a legkorszerűbb technológiák elsajátítása és a jelen generációk igényeit teljes mértékben kiszolgáló innovatív, digitális jövő építése. A negyedik ipari forradalom igényeit is teljes körűen kielégítő modern vállalatot akarunk felépíteni."

— Delta Menedzsment

VEZETŐSÉG