SZERVEZETI ÉRTÉKEK - AMIRE BÜSZKÉK VAGYUNK

ÖNÁLLÓSÁG, EGYÉNI FELELŐSSÉG VÁLLALÁS ERŐSÍTÉSE
Munkavállalóinkat bátorítjuk és támogatjuk abban, hogy a munkaköri feladataikat minél önállóbban végezzék, felelősséget vállalva munkájuk minőségéért és döntéseikért. Ennek megfelelően közvetlenebb módon élik meg munkájuk szerepét, értékét és fontosságát a cég sikerei kapcsán.

TULAJDONOSI SZEMLÉLET
Az egyéni felelősségvállalás gondolatából kiindulva igyekszünk kialakítani munkatársainkban a tulajdonosi szemléletet, vagyis hogy úgy végezzék munkájukat a cégen belül, és úgy bánjanak a cég értékeivel, erőforrásaival, mintha az a sajátjuk lenne.

RUGALMASSÁG
Az IT piac igen gyorsan változó környezet. Cégünk sikere nagyban múlik azon, milyen gyorsan tudunk alkalmazkodni a gyorsan változó körülményekhez. Hisszük, hogy a szervezetünk rugalmassága a benne dolgozók rugalmasságától is függ.

KÖLCSÖNÖS TISZTELET ÉS ODAFIGYELÉS
Mind emberi, mind szakmai kapcsolatainkat nyitottsággal, toleranciával kezeljük, tiszteletben tartva a másik fél jogait és érdekeit. Keressük a kölcsönös megelégedettséghez vezető megoldásokat.

LOJALITÁS
Kollégáink mindig is bízhattak a cég támogatásában; a Delta az élet nehéz helyzeteiben is segítő kezet nyújt. Mivel lojálisak vagyunk azokhoz a megállapodásokhoz, melyeket az együttműködés során kötünk, a kollégáink hosszú távon is megbízható partnernek tartanak minket és kitartanak a cég mellett.

ÜGYFÉLCENTRIKUSSÁG
Mindennapjainkat áthatja e gondolat. Fontos számunkra, hogy ne csak azok érezzék ezt, akik ügyfelekkel találkoznak, hanem azok is, akik közvetett módon állnak kapcsolatban az ügyfeleinkkel, és ők is megértsék az üzleti folyamatok végső célját és azonosuljanak vele.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS
A szervezet és az egyének együtt fejlődnek. Egyrészt támogatjuk kollégáink szakmai fejlődését: rendszeresen vesznek részt bel- és külföldi tanfolyamokon, továbbá egyéni megállapodás szerint kötünk tanulmányi szerződést mindazokkal, akik szeretnének továbbtanulni. Másrészt a cég növekedése megköveteli, hogy a kollégáink is megtanuljanak együtt fejlődni a szervezettel, azonosuljanak az ezzel járó változásokkal.

KÖZVETLEN EMBERI HANGNEM
A cég tulajdonosai még emlékeznek arra, hogy kis cégként milyen kellemes hangulatot jelentett a közvetlen hangnem, vagy akár a személyes kommunikáció. Nagy és sikeres cégként is szeretnénk megtartani ezeket az értékeket, előnyöket. Többek közt szeretnénk elkerülni a túlzottan hierarchikus jellegű kapcsolatokat, amely nagy távolságot teremthet ember és ember között.

CSAPATJÁTÉK
A sikerek eléréséhez minden kollégánk erőfeszítésére szükség van: az egyes emberek munkája sok esetben egymásra épül, ezért nem elég, hogy minden egyes munkatársunk jól végzi a feladatát, tudniuk kell, miért teszik mindezt, és mi a szerepük a folyamatokban.

STABILITÁS
Cégünk hosszú ideje sikeres, folyamatosan fejlődik, növekszik, és stabil pénzügyi alapokon áll. Tulajdonosai és vezetői elkötelezettek a biztonságot ígérő, fenntartható üzleti fejlődés mellett.

PROAKTIVITÁS, EGYÉNI KEZDEMÉNYEZÉSEK
Gondolkodva dolgozni. Azt szoktuk mondani, hogy a Deltánál az emberek működtetik a céget, nem a szabályzatok. A fejlődés jegyében hiszünk a kollégáktól jövő innovatív ötletek hajtóerejében, és bátorítjuk őket, hogy fedezzék fel a saját munkaterületükön belül lehetséges fejlesztések, hatékonyság növelő programok kezdeményezését.